Yrin

Markkina on täynnä osaamista, hienoja teknologisia innovaatioita ja kilpailua. Miten sinä voit erottua? YRIN auttaa innovaatiosi tai palvelusi kaupallistamisessa. Selkeä markkinointiviestintä takaa sen, että loppuasiakkaasi ymmärtää hyödyn, jota tarjoat. Ytimen löytämisessä kirkastetaan brändisi sellaiseksi, johon asiakkaasi haluaa sitoutua ja johon on helppo sitoutua. 

BRÄNDIN KEHITTÄMINEN

Brändi eli mielikuva sinusta on lopulta ainut omaisuus, joka yrityksellä on. Yksityispuolella ei ole merkitystä, mitä toiset sinusta ajattelevat, mutta liiketoiminnassa se on kaikki kaikessa. Autamme, kun haluat paremman ymmärryksen siitä, millaisena yrityksesi näyttäytyy nyt ja miten mielikuvaa voidaan muuttaa, niin että yrityksesi brändiomaisuus kehittyy entistä positiivisemmaksi. Brändin kehittämisellä pyritään siihen, että asiakas kokee palvelusi hyödylliseksi ja että hän haluaa olla osa tarinaasi sitoutumalla siihen.

MARKKINOINNIN JOHTAMINEN

Tiedätkö, mitä ympärilläsi tapahtuu ja miten muutoksiin tulisi reagoida? Tiedätkö, millaiset suunnitelmat todennäköisimmin onnistuvat? Autamme, mikäli tarvitset apua, ymmärrystä ja analyyttisen silmäparin sekä todistetusti menestyksekästä strategista suunnittelua, joka on samalla sekä kustannustehokasta että vaikuttavaa. 

PALVELUMUOTOILU

Onko palveluvalikoimasi kunnossa vai voisitko kenties keksiä siihen jotakin uutta? Sellaista, mitä kilpailijalla ei vielä ole? Tietävätkö asiakkaasi, mitä oikeasti myyt, mikä on osaamisesi ja onko se helppo ostaa? Vai pidätkö vahingossa kynttilää vakan alla piilossa? Miten voisit tuotteistaa palvelusi entistä paremmin? Meillä on pitkä kokemus uudenlaisten palveluiden luomisesta ja tuomisesta markkinoille. Palvelu on yksi tärkeimmistä kilpailuvalteista.

LUOVA SUUNNITTELU & SISÄLLÖT

Tiedätkö, millä viestillä tavoitat asiakkaasi ja vaikutat hänen ostopäätökseen ja -käyttäytymiseen? Meiltä onnistuu vuosien kokemuksella sekä copywriting että visuaalinen suunnittelu. Meillä on hyppysissämme se naru, josta vetämällä saa tuloksia aikaan. Taito, jolla saamme sinut näyttämään paremmalta, kauniimmalta ja suuremmalta.

YRIN-palvelu: Jo noin 5 päivässä saadaan paljon aikaan, mutta hankkeemme määritellään aina yksilöllisesti etukäteen sekä laajuuden että tarpeiden suhteen. Usein YRIN sisältää ainakin nämä osa-alueet: strateginen analyysi, brändin ytimen löytäminen, sisään- ja ulospäin näkyvän viestin kiteyttäminen ja kirkastaminen, esimerkkitekstit sekä erottautuminen kilpailijoista.


Voimme tarjota markkinoinnin konsultointia myös ELY:n yritysten kehittämispalveluiden kautta!

Muut palvelut