Heidi kävi puhumassa korkeakouluopiskelijoillemme yrittäjyydestä ja palvelukehityksestä. Aivan ihana ja innostava esitys ja upea yrittäjä! Heidi on loistava yrittäjyyslähettiläs ja tuo omaa positiivista ”maailmanparantajuuttaan” aidosti esiin. Saimme todella paljon irti näistä käytännön vinkeistä ja havainnoista yrittäjyydestä ja markkinoinnista.

Mahtava sparraaja!

Olemme olleet todella tyytyväisiä saamaamme markkinointikonsultointiin. Vain muutama tunti keskustelua ja ideointia yhdessä ja Heidillä on ollut aina aivan loistavia vinkkejä markkinointimme parantamiseen. Kaiken lisäksi sellaisia, jotka ovat olleet käytännössä suhteellisen nopeita ja helppoja toteuttaa. Yhteiset projektimme ovat kirkastaneet tekemistämme sekä henkilöstön sisällä että ulospäin näkyvässä viestinnässämme.

Pienillä muutoksilla paljon aikaan

Olimme jumittuneet vuosien saatossa pyörimään samojen ajatusten ympärillä ja samaa kehää. Kun otimme Heidin mukaan markkinointiamme suunnittelemaan, saimme todella freesejä ja uusia ajatuksia mukaan ja pääsimme uudistamaan koko markkinointiviestintäämme ja brändikuvaamme kertaheitolla! Yhdessä olemme saaneet näkyviä tuloksia aikaan.

Loistavia ajatuksia!