Brändibestis

Dogomosta löydät brändillesi bestiksen. Pystymme auttamaan sinua ymmärtämään paremmin sitä, mitä yrityksesi on ja mitä sen tulisi olla, kuka on asiakkaasi ja millä viestillä tavoitat tavoitat hänet. Analysoimme ja toteutamme brändisi kehitystä seuraavalle tasolle. Olemme se ystävä, joka auttaa oikeaan suuntaan, jotta voit menestyä entistäkin paremmin. Yhdessä saamme hymyn brändisi kasvoille ja siten myös asiakkaidesi huulille!

BRÄNDIN KEHITTÄMINEN

Brändi eli mielikuva sinusta on lopulta ainut omaisuus, joka yrityksellä on. Yksityispuolella ei ole merkitystä, mitä toiset sinusta ajattelevat, mutta liiketoiminnassa se on kaikki kaikessa. Autamme, kun haluat paremman ymmärryksen siitä, millaisena yrityksesi näyttäytyy nyt ja miten mielikuvaa voidaan muuttaa, niin että yrityksesi brändiomaisuus kehittyy entistä positiivisemmaksi.

MARKKINOINNIN JOHTAMINEN

Tiedätkö, mitä ympärilläsi tapahtuu ja miten muutoksiin tulisi reagoida? Tiedätkö, millaiset suunnitelmat todennäköisimmin onnistuvat? Autamme, mikäli tarvitset apua, ymmärrystä ja analyyttisen silmäparin sekä todistetusti menestyksekästä strategista suunnittelua, joka on samalla sekä kustannustehokasta että vaikuttavaa.

PALVELUMUOTOILU

Onko palveluvalikoimasi kunnossa vai voisitko kenties keksiä siihen jotakin uutta? Sellaista, mitä kilpailijalla ei vielä ole? Tietävätkö asiakkaasi, mitä oikeasti myyt, mikä on osaamisesi ja onko se helppo ostaa? Vai pidätkö vahingossa kynttilää vakan alla piilossa? Miten voisit tuotteistaa palvelusi entistä paremmin? Meillä on pitkä kokemus uudenlaisten palveluiden luomisesta ja tuomisesta markkinoille. Palvelu on yksi tärkeimmistä kilpailuvalteista.

LUOVA SUUNNITTELU & SISÄLLÖT

Tiedätkö, millä viestillä tavoitat asiakkaasi ja vaikutat hänen ostopäätökseen ja -käyttäytymiseen? Meiltä onnistuu vuosien kokemuksella sekä copywriting että visuaalinen suunnittelu. Meillä on hyppysissämme se naru, josta vetämällä saa tuloksia aikaan. Taito, jolla saamme sinut näyttämään paremmalta, kauniimmalta ja suuremmalta.