#olevälkympi

Tutustu palveluihimme, joiden avulla löydät oman ytimesi, onnistut ja loistat.


YRIN – KIRKASTAT BRÄNDISI

Markkina on täynnä osaamista, hienoja teknologisia innovaatioita ja kilpailua. Miten sinä voit erottua? YRIN auttaa innovaatiosi tai palvelusi kaupallistamisessa. Selkeä markkinointiviestintä takaa sen, että loppuasiakkaasi ymmärtää hyödyn, jota tarjoat. Ytimen löytämisessä kirkastetaan brändisi sellaiseksi, johon asiakkaasi haluaa sitoutua ja johon on helppo sitoutua. 


FÖLJYS – OTAT DIGIN JA SOMEN HALTUUN

Olemalla läsnä oikeissa kohderyhmissä ja yhteisöissä vahvistat brändiäsi. FÖLJYS auttaa sinua analysoimaan omalle liiketoiminnallesi keskeiset digitaaliset mediat, niiden kohdeyleisöt ja viestit. Luomme selkeän pelikirjan sille, miten sinun kannattaa eri digikanavissa toimia ja esiintyä, jotta olet vakuuttava, yksilöllinen ja erottuva. Käymme läpi myös sen, miten some- tai digimainontaa kannattaa toteuttaa parhaan vaikuttavuuden ja myynnin aikaansaamiseksi – kustannustehokkaasti. 


KORIA – OLET NÄKYVÄMPI JA KIINNOSTAVAMPI

Palvelusi ja tuotteesi ansaitsevat arvoisensa näkyvyyden. Laadukas visuaalinen ilme ja pysäyttävät kuvat saavat asiakkaasi kohdistamaan mielenkiintonsa juuri sinun tarinaasi. Kuvallinen viestintä on tärkeää myös tapahtumissa ja etenkin digitaalisessa markkinoinnissa. Sinulla on nykymaailmassa vain hetki aikaa saada kiinnostus aikaan. KORIA-ilme hyödyntää sen hetken.


Voimme tarjota markkinoinnin konsultointia myös ELY:n yritysten kehittämispalveluiden kautta!