Följys

Olemalla läsnä oikeissa kohderyhmissä ja yhteisöissä vahvistat brändiäsi. FÖLJYS auttaa sinua analysoimaan omalle liiketoiminnallesi keskeiset digitaaliset mediat ja niiden kohdeyleisöt. Luomme selkeän pelikirjan sille, miten sinun kannattaa eri digikanavissa toimia ja esiintyä, jotta olet vakuuttava, yksilöllinen ja erottuva. Käymme läpi myös sen, miten some- tai digimainontaa kannattaa toteuttaa parhaan vaikuttavuuden ja myynnin aikaansaamiseksi – kustannustehokkaasti. 

Digi voi olla tänä päivänä helposti täynnä silppua ja ylitsevuotavaa tarjontaa. Valitettavasti myös paljon turhia rahareikiä täynnä. Me autamme sinua keskittymään digissäkin siihen oman brändisi kannalta oleellisempaan ja unohtamaan loput. Riittää, että muutamat asiat tehdä hyvin ja huolella – kaikkeen ei tarvitse revetä, vaikka monet niin väittävätkin. Tehokkaimman tuloksen saat aikaan, kun tiedät, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Meillä on tästä pitkä ja tuloksekas kokemuspohja. 

Diginäkyvyytesi kautta asiakas tunnistaa ja muistaa yrityksesi. Hän saa itselleen kohdennettua ja oikeaan hetkeen sopivaa ja tarpeellista viestintää. Digin kautta voit myös huomattavasti auttaa asiakastasi ja antaa hänelle mahdollisuuden olla yhteydessä yritykseesi. Loistavasti suunniteltu digi saa asiakkaasi osaksi digitarinaasi ja parhaimmillaan sitouttaa hänet oman brändisi puolestapuhujaksi. Hyvin toteutettu digimarkkinointi on erittäin tehokas myyntikanava.

DIGI JA SOME HALTUUN:

  • eri tavat tavoittaa asiakkaasi digikanavissa
  • tavat helpottaa asiakkaasi arkea sekä sitouttaa asiakkaasi
  • nettisivut
  • some-profiilit, -sivut ja -sisällöt
  • some-mainonta
  • uutiskirjeet jne.

FÖLJYS-palvelu: Jo noin 5 päivässä saadaan paljon aikaan, mutta hankkeemme määritellään aina yksilöllisesti etukäteen sekä laajuuden että tarpeiden suhteen. Usein FÖLJYS sisältää ainakin nämä osa-alueet: nettisivut (kokonaan uudet tai vanhojen facelift ja kiteytys), some-kanavien suunnitelma, uutiskirjepohja, some-mainoskuvia ja -tekstejä sekä some-mainontaa


Voimme tarjota markkinoinnin konsultointia myös ELY:n yritysten kehittämispalveluiden kautta!

Muut palvelut