SporttiRakki.fi julkaistu menestyksekkäästi

Dogomon tuottama SporttiRakki.fi-palvelu julkaistiin toukokuussa 2017. SporttiRakin tarkoitus on yhdistää koiraurheiluväki ja olla koiraurheilun laadukas ykkösmedia Suomessa. Palvelu onkin tavoittanut nopeasti koiraurheiluväen ja palvelussa tehdään sivulatauksia säännöllisesti 60 000-70 000 kuukaudessa. SporttiRakin lanseerausvideota katsottiin somessa parin ensimmäisen päivän aikana yli 50 000 kertaa.

SporttiRakkiin on tehty jo kovasti kehitystyötä ensimmäisen puolen vuoden aikana ja suuntaus on koko ajan enemmän yhdessä oppimisen suuntaan. Alusta alkaen palvelun kautta on järjestetty nettiluentoja ja syyskuussa aloitettiin ensimmäiset nettivalmennuskurssit. Ja lisää uudistuksia on tulossa! On ollut hienoa olla luomassa Suomeen vihdoin koiraurheilun ansaitsemaa positiivisen mielen laatuyhteisöä!

Vastaa